Kako ponastaviti na Samsung Galaxy J7

V tej vadnici vam bomo pokazali enega najpomembnejših korakov za odpravljanje težav, ki jih lahko izvedete, ko ima telefon težave. Tovarniška ponastavitev je glavna programska rešitev za številne težave, zato je dobro, če veste, kako to storiti. Ko ponastavite, bodo vse datoteke in podatki, shranjeni v notranjem pomnilniku, izbrisani. Preden lahko ponastavite, varnostno kopirajte vse pomembne datoteke in podatke.

Kako ponastaviti na Samsung Galaxy J7

V vseh napravah Samsung obstajata dva načina ponastavitve na tovarniške nastavitve. Prva je skozi meni Nastavitve, druga pa s pritiskom na pravilno kombinacijo strojnih tipk.

Kako ponastaviti Samsung Galaxy J5 v meniju z nastavitvami

  • Na začetnem zaslonu tapnite ikono aplikacij.
  • Tapnite Nastavitve.
  • Tapnite Varnostno kopiranje in ponastavitev.
  • Če želite, tapnite Varnostno kopiraj moje podatke, da drsnik premaknete na VKLOP ali IZKLOP.
  • Če želite, tapnite Obnovi, da drsnik premaknete na VKLOP ali IZKLOP.
  • Tapnite Tovarniška ponastavitev podatkov.
  • Tapnite Ponastavi napravo.
  • Če je zaklepanje zaslona vklopljeno, vnesite kodo PIN ali geslo.
  • Tapnite Nadaljuj.
  • Tapnite Izbriši vse.

Tako ponastavite s pomočjo strojnih gumbov

  • Izklopite napravo. To je pomembno. Če ga ne morete izklopiti, se nikoli ne boste mogli zagnati v obnovitveni način. Če naprave ne morete redno izklopiti z gumbom za vklop, počakajte, da se baterija telefona izprazni. Nato polnite telefon 30 minut pred zagonom v obnovitveni način.
  • Pritisnite in pridržite tipko za povečanje glasnosti in tipko Domov, nato pa pridržite tipko za vklop.
  • Ko se prikaže zaslon z logotipom naprave, spustite samo tipko za vklop
  • Ko se prikaže logotip Android, spustite vse tipke ("Namestitev sistemske posodobitve" se prikaže približno 30 - 60 sekund, preden se prikažejo možnosti menija za obnovitev sistema Android).
  • Večkrat pritisnite tipko za zmanjšanje glasnosti, da označite »wipe data / factory reset«.
  • Pritisnite gumb za vklop, da izberete.
  • Pritiskajte tipko za zmanjšanje glasnosti, dokler ni označena možnost » Da - izbriši vse uporabniške podatke «.
  • Pritisnite gumb za vklop, da izberete in zaženete glavno ponastavitev.
  • Ko je glavna ponastavitev končana, je označena možnost »Znova zaženi sistem zdaj«.
  • Pritisnite tipko za vklop, da znova zaženete napravo.