Kako se odstraniti iz skupinskega besedila v sistemu Android

Besedila v skupinah so odličen način za komunikacijo s prijatelji in družino, za ugotavljanje dogodkov in logistike, kje vsi morajo biti in kdaj. Na žalost lahko skupinska besedila hitro uidejo izpod rok, ko je vključenih več ljudi. V besedilo skupine dodajte še eno osebo in to je dodatna oseba, ki bo besedilo pošiljala v vaše telefone. Si res želite 14 posameznih besedil o družinskem žaru v parku? To lahko hitro postane sitno, a na srečo se lahko odstranite iz besedila skupine, da preprečite to sitnost.

Ne veste, kako se odstraniti iz skupinskega besedila? Sledite spodnjim korakom in korak za korakom vas bomo vodili, kako to storiti!

Odstranite se iz besedila skupine

Tako kot v primeru iOS-a se tudi uporabniki Androida ne morejo odstraniti iz skupinskega besedila, v katerega so bili dodani. Vaša edina možnost je, da zahtevate odstranitev iz besedila skupine, zaradi česar mora ustvarjalec zagnati novo besedilo skupine, vendar brez vas. Lahko pa se odločite tudi za manj zapleteno pot - utišajte besedilo skupine.

Pravzaprav je preprosto utišati skupinska besedila. Prvi korak je, da v telefonu seveda odprete svojo privzeto aplikacijo za pošiljanje zalog, tu pa ne govorimo o sporočilih Android . Gre za dve povsem različni storitvi.

  1. Ko imate odprto aplikacijo za sporočila Android, pojdite na besedilo skupine, ki jo želite utišati. Dotaknite se ga, da si ogledate vsa sporočila.
  2. Nato tapnite meni s tremi navpičnimi pikami v zgornjem desnem kotu zaslona.
  3. To bo odprlo prosojnico. Na dnu omenjene prosojnice bi morala videti ikona zvonca, na katero se lahko dotaknete, da izklopite in vklopite pogovor.
  4. Ko tapnete zvonec, ne boste več prejemali nadležnih sporočil, ki obkrožajo ta skupinski pogovor. Postopek lahko vedno ponovite, da vklopite pogovor.

Medtem ko bo pogovor utišan, bodo besedilna sporočila še vedno šla v vaš telefon. Na glavnem zaslonu, pritrjenem na aplikacijo za sporočanje, boste videli majhen oblaček, ki prikazuje število besedilnih obvestil, ki ste jih zamudili. Neprebrana sporočila v aplikaciji za besedilna sporočila bodo videti tudi neprebrana. Edino, kar ta postopek rešuje, je ustavitev nenehnega zvonjenja ali zvokov obvestil v telefonu.

Uporaba Facebook Messengerja

Veliko ljudi se odmika od običajnih besedilnih sporočil in namesto njih uporablja takojšnje storitve, kot so Facebook Messenger, WhatsApp in druge. Na srečo je veliko lažje opustiti skupinski pogovor v Facebook Messengerju in podobnih storitvah.

V telefonu ali tabličnem računalniku odprite aplikacijo Messenger. Po tem postopku v kateri koli napravi bo skupinski pogovor zapustil vse naprave, saj uporabljate isti povezan račun. Dotaknite se pogovora, ki ga želite zapustiti, nato pa tapnite ime skupine na vrhu pogovora. "Ime" bi lahko bil preprosto seznam udeležencev.

Na koncu se pomaknite navzdol do kategorije Možnosti . Dotaknite se možnosti Izberite klepet . Pojavi se pojavno okno z vprašanjem, ali res želite zapustiti klepet. Za potrditev izbire lahko znova tapnete Zapusti .

Ko pritisnete, bo skupinski pogovor (vsaj vaš primerek) arhiviran. Ker ni dokončno izbrisano, boste lahko prejšnja sporočila pregledali v arhivu Messengerja, vendar ne boste mogli dobiti novih sporočil v okviru besedila te skupine. Ko potrdite in tapnete gumb Zapusti , pogovor samodejno izgine s seznama sporočil.

Upoštevajte, da vas bo lahko spet dodal v pogovor, če se nekdo v tej skupini odloči, da vas bo znova dodal. Pravzaprav boste morali blokirati to določeno skupinsko sporočilo (ali osebo, ki vas doda), da se prepričate, da niste spet vključeni v ta skupinski pogovor.

Sodba

Kot lahko vidite, se odstranite iz skupinskega besedila v Androidu skoraj nemogoče. Ko si enkrat zapet, ni več mogoče ven; to je, razen če se odločite za začetek blokiranja številk. Kljub temu pa lahko te pogovore še vedno utišate, da ne boste več prejemali obvestil. Druga možnost je, da pogovore lahko pustite v kontekstu aplikacije za takojšnje sporočanje, kot je Facebook Messenger.